Wednesday, 24 September 2014

Blog Hasil Keraih Tangan Cik Azue

Teks : Monalita Mansor

Gambar : http://kuazue.blogspot.com/



Assalamualaikum dan Salam Serumahtangga. Bismillah.



Hari ni saya singgah di blog Cik Azue. Blog kraf seni jahitan dan sulaman. Saya memang tabik spring Hitler dengan jemari seni macam ni. Ada ramai alumni ABDR yang berkemahiran menjahit menyulam dan segala mala aktiviti berkaitan dengan jarum ni kan. 



Cik Azue ada fan page juga iaitu Keraih Lengan Kuazue. Kalau tengok nama fan pagenya boleh diteka personaliti Cik Azue ni macam mana. Senyum saya membaca nama fan page dia tu. Ada banyak variasi produk Cik Azue ni, bantal hiasan la, bantal berkarektor la, selimut tampal cantum, tanda nama dan banyak lagi.


Bercakap pasal blog dia. Blog dia ringkas aje. Sesuai dengan status perniagaan dia. Senang nak mendapatkan maklumat. Satu hal, Cik Azue menggunakan latar putih jadinya perasaannya macam masuk rumah baru yang tenang dan lapang. Cik Azue juga minat membaca novel. Agak-agaknya Cik Azue dah baca tak Kabus Rindu?

kalau Cik Mon buat ni, mau jadi rimau akar gajah ni...





Bravo Cik Azue.

1. Kelas asas blog dan penulisan

2. Kelas asas blog fanpage mula bisnes

-produk sendiri

-makanan sunnah
-telekung solat borong dan runcit
-produk islamik
-projek raya
3. Kelas penulisan kreatif
4. Kelas penulisan ebook pertama
5. Kelas akaun wahm, soho, bisnes kecil
6. Kelas asas wordpress
7. Kelas beriklan mudah.my
8. Tempahan blog bisnes- 5 hingga 7 hari siap
9. Beriklan dengan kami pautan 750 blog

Bagi yang mahu mencuba perniagaan dropship untuk tambah pendapatan, (sambil menambah ilmu mempelajari dunia blog untuk pemasaran) bolehlah pilih mana-mana  satu berikut yang memikat jiwa :

1. Bisnes makanan sunnah + borong runcit telekung solat
2. Bisnes makanan sunnah + projek duit raya
3. Bisnes makanan sunnah + produk islamik

Apa itu dropship ABDR?
5 langkah mudah
1. daftar
2. Blog bisnes
3. Fan page produk
4. Promo dan ambil komisyen
5. Urusan stok dan penghantaran diuruskan pasukan khas, 100 peratus online. Tidak ada COD. Tak perlu simpan stok.


copy paste dari blog Cik Azue. 

No comments:

Post a comment

Terima Kasih Kerana Sudi Meninggalkan Komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Tabung