Tuesday, 14 October 2014

"Ampun....Pengetua."

Ini e-book terbaru beliau dari sekian banyak e-book yang ada.
RM50
RM30 harga promosi untuk pembeli terawal
Teks : Monalita Mansor
Gambar : http://naufalsayang.blogspot.com/

Assalamualaikum dan Salam Kreatif. Bismillah.

Cikgu aku pesan, kalau ilham tersumbat, KELUAR! Nak keluar pergi mana? hujan-hujan ni Cik Tipah weh!.

Tak payah jauh kalau tak ada belanja. Klik x pada dokumen tu, lepas tu merayau la kat blog Akademi Bekerja di Rumah tu. Dah dekat 800 blog, takkan satu pun tak memberi input.

Makanya, lepas ni kalau aku tinggalkan jejak tu, bukanlah bermakna ilham tak keluar dan blog korang jadi alternatif, tapi informasi yang aku perlu ada di sana. Jadinya - kongsilah.

Kali ini aku mengintai blog puan pengasas Panduan Bekerja di Rumah (Wahm, Sahm, SOHO).
Kalau aku perlukan motivasi, kat sinilah aku pergi. Diam-diam dok kat situ, entri-entrinya kadang-kadang ringkas dan selalu gak aku jumpa typo error (senyummmmm...cikgu) tapi aku ambil isinya.

Ambik nyawa....tarik nafas...lepas. Alhamdulillah.
ABDR kebangggan pengetua, Puan Masayu Ahmad
dan
kami.

4 comments:

  1. cik monaaaaaa........dtg petangggggggggg:):)

    ReplyDelete
  2. lambat sikit arini...Cik Mizaaa...

    ReplyDelete
  3. Wahm pekerjaan terbaik buat ibu.insyaAllah

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Meninggalkan Komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Tabung