ini
sambal daun kayu
hasil tangan biras aku ipar Zurina Salleh orang Kelantan yang berguru dengan omak mentua kami
orang Negeri Sembilan.
alhamdulillah.
ni resepi rahsia...tapi semua orang boleh belajar.
Macam tu juga belajar menulis
ada rahsia
tapi
semua orang boleh belajar
Bersatu dengan kami pada di lokasi berikutnya. |
Kecur air liur den. Kalau balik umah wan saya di jelebu bleh la rasa menu ni.
ReplyDeletewuit org Jelebu ko. kek mano, Linda...
ReplyDeletealaaa rahsia ke resipinye kak... baru nak try hehe
ReplyDeletesalam perkenalan. first time dgr...macam sedap jer, mcm rupa masak lemak cendawan liar pun yer lah
ReplyDeletesalam perkenalan Mommy Nia. mungkin nama berbeza ikut daerah kut? ada gak yang gelar sambal tempoyak. ada gak yang panggil sambal tempoyak pucuk ubi.
ReplyDeleteResepinya tak la rahsia benar...cuma hehehee
ReplyDelete