Sunday, 22 March 2015

Mengekang Rintangan Penulisan


Teks : Monalita Mansor
Gambar : Carian Google

Mengekang Rintangan Penulisan

Macam tak sesuai aje perkataan ‘mengekang’ tu kan. Rintangan ni sebenarnya, sesuatu yang natural, yang alami, yang tak boleh ditebak hadirnya. Ia bukan macam tetamu kenduri kahwin yang kena jemput pakai kad ataupun dalam event facebook dan kalau tak datang jemputan jadi berdosa pulak.

Bila ‘dia datang’ – apa kita nak buat lagi? Buat bodoh? Cuba demo macam mana rupa ‘buat bodoh’ tu? Pandai sangat! Hihihi (kan dah kena marah dengan cikgu)

No comments:

Post a comment

Terima Kasih Kerana Sudi Meninggalkan Komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Tabung