Sunday, 16 March 2014

Sesi 'Foto Shoot' di akhbar Kosmo

Teks  : Monalita Mansor
Gambar : Koleksi Peribadi

Assalamualaikum. Salam Serumahtangga dan Bismillah.

Hari ini hari indah. Selain celik mata membau tanah basah disimbah hujan walaupun perat jerebu masih menganggu, saya mulakan dengan syukur alhamdulillah, ada juga berita indah lain. Jam 12.35 tengah hari tadi, lahirlah anak saudara yang ke-20 di sebelah suami. Anak saudara perempuan yang ketujuh. Di sebelah saya, tak payah tunggulah. Kalau saya tak beranak, tak bertambahlah cucu mak sebab saya anak tunggal.

Sekitar 4.35 petang, saya tiba di Jalan Chan Sow Lin, pejabat yang menempatkan blok editorial akhbar Kosmo. Disambut seorang gadis manis bernama Nadia Shaiful Bahari, wartawan Galeri Buku akhbar Kosmo. Slot yang memperkatakan tentang buku dan penulis serta persoalan seputar.

Sepatutnya saya tidak perlu hadir ke bangunan baru Utusan Publication ini, namun takdir Allah menentu segala. Gambar yang tidak cukup megabait menjadi asbab dan saya gembira dengan sebab itu, walaupun awalnya sesat barat entah ke mana.

Memandangkan temu ramah sebenar sudah berlangsung secara maya, maka sesi kami menjadi sesi santai bertukar-tukar pendapat dan beberapa kisah seputar dunia penulisan. Pertemuan berakhir sebaik waktu beranjak ke 5.30 petang dan kami bergerak pula ke Hospital Bersalin Kuala Lumpur untuk menziarah orang baru.


Nantikan kuakan Kabus Rindu di akhbar Kosmo - slot Galeri Buku ya. Insya-Allah.


Julung kali kami bawakan dari Akademi Bekerja D Rumah. Inilah masanya untuk mula terus melangkah lebih jauh dalam dunia bisnes anda.
Bengkel : Branding Yourself Strategies, Branding Your Business Strategies
(Pendedahan Langkah Demi Langkah Mudah Yang Boleh Dilakukan)
*langkah-langkah ini tidak akan di dedahkan oleh sesiapa pun yang sudah berjaya melaluinya kerana mungkin mereka terlupa untuk berkongsi

Lokasi : Melaka ( 6 April 2014)
Kuala Lumpur ( 7 April 2014)
Kelantan (26 April 2014)

Yuran : RM350

TAWARAN ISTIMEWA SAH SEHINGGA 31 MARCH 2014 SAHAJA, IAITU:

*Masuk PERCUMA jika datang BERTIGA

Apa BONUS yang akan anda dapat?

1. Pendedahan Dan Latihan Langkah Demi Langkah Teknik Asas Bloging Untuk Blog Perkhidmatan/Perniagaan Anda Sendiri. (bernilai rm300)

2. Pendedahan Rahsia Mendapat Liputan Media Secara PERCUMA untuk Memperkenalkan Perniagaan Dan Perkhidmatan Anda Sendiri (bernilai rm300)

3. Pendedahan Cara Untuk Design (Merekabentuk) Bisnes Anda Sendiri Agar Dipandang Oleh Orang Ramai dan Dicari. (bernilai rm300)

Ketiga-tiga ini adalah teknik mudah untuk menjemput rezeki

Peserta juga akan DIBERIKAN 2 EBOOK pada akaun email masing-masing:
a) Ebook Belajar Asas Blog - Penulisan Puan Masayu Ahmad (bernilai rm50)
b) Ebook Panduan Kediaman Pertamaku- Penulisan Khairunnisa Hamzahara (bernilai rm50)

Bukan itu sahaja. Semua akan membawa pulang HADIAH yang sangat istimewa iaitu:
Senaskah BUKU JANA RM DI RUMAH oleh Puan Masayu Ahmad di dalam bengkel ini nanti.
(bernilai rm20)

Apa yang bakal anda pelajari,
Apa yang bakal anda dengari,
Apa yang bakal anda lihat,

Insyaallah dengan IzinNya, anda juga boleh berjaya untuk memperkenalkan perkhidmatan dan perniagaan di mata orang ramai sekiranya anda mempraktikkannya. Apa akan jadi apabila orang ramai mengetahui perkhidmatan dan perniagaan anda? Anda akan jadi huru-hara tak menang tangan untuk menerima permintaan. Janji anda buat apa yang sudah di ajar. Berilmu tanpa beramal, ianya pasti akan sia-sia. Saya pasti jika anda menggunakan teknik yang diberikan, setakat yuran yang dibayar ini, sudah pasti mampu membawa pulangan modal semula malah Insyaallah berganda dari itu.

Nilai yang diberikan di dalam bengkel ini bernilai RM1020

Tetapi anda hanya perlu membuat pelaburan dengan nilai RM350 iaitu nilai kasih sayang yang diberikan untuk melihat semua orang berjaya menjenamakan diri dan perkhidmatan.

Namun, atas ucapan terima kasih yang tak terhingga kerana mengajak dan menyampaikan kebaikkan ini, setiap penyertaan untuk 3 orang, PERCUMA 1 orang. Ini bermakna nilai yang perlu di bayar iaitu RM1050 hanya perlu dibayar dengan nilai RM700 sahaja. Asalkan anda hadir dan mendapatkan tekniknya. Itu saja.

Sekembalinya di rumah nanti, anda berpeluang untuk :
-menyertai Group Ahli Akademi Bekerja Di Rumah untuk bertukar network, ukhuwah dan pelanggan
-dapat beriklan di SOHO directory PERCUMA selama 1 tahun.
Ini semua untuk memastikan keberlangsungan network dan menjadi medium pemasaran perniagaan dan perkhidmatan anda.

PM saya untuk tempah tempat anda!!!No comments:

Post a comment

Terima Kasih Kerana Sudi Meninggalkan Komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Tabung